Kocasını Öldürmek İçin Şeytanın Bile Aklına Gelmeyecek Bir Plan Yaptı, Eve Yerleştirilen Gizli Kamera Her Şeyi Ortaya Çıkardı

Melody Felicano Johnson isimli kadın kocasını öldürmek için şeytanın bile aklına gelmeyecek bir plan yaptı. Arizonalı Johnson, kocasının her sabah kahvesine çamaşır suyu katarak zehirlemeye çalıştığı ortaya çıktı.

Kadının bunu neden yaptığı belirsiz ancak Melody Felicano Johnson, kahveye her gün çamaşır suyu kattığını itiraf etti.

Kadın, ilk başta birinci derece cinayete teşebbüsle suçlandı. Sonunda ise yiyecek veya içeceğe zehir veya zararlı madde eklemek gibi daha hafif olarak değerlendirilen iki suçlamayı kabul etti.

OLAY ORTAYA NASIL ÇIKTI?

Kadının kocası, geçen sene mart ayında karısının her sabah içtiği kahveye müdahale ettiğini düşündü. Her sabah içtiği kahveden anormal tat aldığını belirten adam, şüphelerinin üzerine gitti ve mutfağa gizli kamera yerleştirmeye karar verdi.

Kameranın kaydettiği görüntüler ise kocayı dehşete düşürdü. Karısı meğer her sabah kahve makinesine çamaşır suyu karıştırıyormuş!

Çamaşır suyundan emin olmak isteyen adam, test şeritleriyle deneme yaptı. Yaptığı testlerden sonra kahvesinde yüksek düzeyde klor bulunduğunu gördüğünde adam, büyük bir şok yaşadı.

Evde inceleme yapan müfettişler kahve makinesinden çamaşır suyu kokusu oldu.

Mahkeme günü ise adam karısının hapse girmesini istemediğini söyledi. Bu nedenle mahkeme Melody Felicano Johnson’a üç yıl denetimli serbestlik cezasına çarptırıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx