SON DAKİKA | Fenerbahçe’de Cengiz Ünder kararı! Sürpriz talip

Süper Lig’de kulüpler transfer için yoğun mesai harcıyor. İşte günün öne çıkan transfer gelişmeleri…

Günün öne çıkan transfer haberleri

07:2222 Temmuz 2024

CENGİZ ÜNDER’E SÜRPRİZ TALİP

Cengiz Ünder, Mourinho sonrası yeniden Avrupa’nın gündemine geldi. Eljif Elmas ve Kim Min-Jae’yi dolgun bonservis ücretleri ile transfer eden İtalyan devi Napoli, bu sezon ise İtalya Serie A Ligi’ni yakından tanıyan Cengiz Ünder için harekete geçti.

Geçen sezon beklentilerin altından kalan, EURO 24’ü kaçıran ve Mourinho’nun da alternatifi durumuna düşen Cengiz Ünder’e İtalyan devi Napoli talip oldu.

YÖNETİME DE CAZİP GELİYOR

Jose Mourinho’nun kanat alternatifleri arasında ikinci sırada bulunan Cengiz Ünder’e yapılacak olan cazip bir teklif, yönetimin de iştahını kabartıyor. Portekizli teknik adamın görüşü alınarak bu futbolcuyu Napoli’ye göndermesi sürpriz olmayacak. (Fanatik)

07:1722 Temmuz 2024

G.SARAY’DA GENÇ FUTBOLCUYLA YOLLAR AYRILIYOR

Galatasaray’da transfer hareketliliği sürüyor. Sarı-Kırmızılılar’ın yeni sezon kadro çalışmaları kapsamında ayrılma ihtimali bulunan isimlerinin durumları de merak ediliyor.

Galatasaray’da kadroda düşünülmeyen genç oyuncu Kazımcan Karataş’a Sparta Prag talip oldu. 21 yaşındaki sol bek ile Çekya’nın güçlü ekiplerinden Sparta Prag yakından ilgileniyor. Sparta Prag, Galatasaray ile genç oyuncuyu kiralamak için görüşmelerini sürdürüyor. Sparta Prag geçtiğimiz günlerde Galatasaray’dan Mathias Ross’u kiralamıştı. Kazımcan Karataş’ın Galatasaray ile 2027’ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Genç sol bek, Ankaragücü ile Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda toplam 12 maça çıkıp 623 dakika süre aldı. (Fanatik)

 

07:1522 Temmuz 2024

GÖZTEPE’YE F.BAHÇE’DEN 2 TRANSFER

Süper Lig’e geri dönen Göztepe, transferde gözünü Fenerbahçe’ye dikti. İzmir ekibi, Sarı-Lacivertliler’den iki ismi kadrosuna katmak isterken transferlere teknik direktör Jose Mourinho’dan da onay çıktı.

İKİ İSMİN PEŞİNDELER

Göz Göz, eski oyuncusu Emir Ortakaya ile Miha Zajc’ın transferi için çalışmalara başladı. Göztepe Onursal Başkanı Mehmet Sepil’in federasyon başkanlık seçiminde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile bir araya gelerek iki isim için söz aldığı öne sürüldü.

Emir Ortakaya, 2022- 2023 sezonunda kiralık olarak İzmir ekibinde forma giymiş ve performansıyla adından söz ettirmişti. Geçen sezon Kocaelispor’da 31 maça çıkan 20 yaşındaki savunmacı, 3 gol attı. Göztepe’nin Emir’i yine kiralık olarak istediği belirtildi.

MOURINHO’DAN ONAY ÇIKTI

Son beş sezondur Fenerbahçe forması giyen Miha Zajc ise teknik direktör Jose Mourinho’nun gözüne giremedi ve takımdan gönderilecekler listesine yazıldı. 30 yaşındaki orta saha daha önce de Sarı-Kırmızılılar’ın gündemine gelirken, bu kez oyuncunun da sıcak baktığı öne sürüldü. Geçen sezon 21 maçta forma giyen Zajc, 2 gol attı. İki takım arasındaki görüşmeler devam ederken, Göztepe iki ismi de yurt dışı kampına yetiştirmek istiyor. (Fanatik)

07:1322 Temmuz 2024

MARCO ASENSİO’DAN BEŞİKTAŞ’A MÜJDE

Beşiktaş bir dünya yıldızının daha peşine düştü. Kartal, bir süredir Paris Saint-Germain forması giyen Marco Asensio’yu hedefleri arasına eklemişti. Beşiktaş’a Asensio’dan müjdeli haber geldi! Asensio’nun takımda yeterli süreyi bulamamasından dolayı ayrılmak istediği ve bu isteğe teknik direktör Luis Enrique’den onay çıktığı belirtildi.

HÜCUM HATTINDA ÇOK YÖNLÜ

Ayrıca İspanyol basını, Marco Asensio’nun Paris’te hiç de mutlu olmadığını ve Beşiktaş’ın iyi bir seçenek olarak öne çıktığını yazdı. 28 yaşındaki İspanyol sağ kanat, hücum hattının her bölgesinde görev yapabiliyor. İspanyol yıldız için Kara Kartal, kiralama önerisiyle Fransa devinin kapısını çalmaya hazırlanıyor! Geçtiğimiz sezon Real Madrid’den PSG’ye transfer olan İspanyol yıldız, Fransız takımıyla 31 maça çıkarken, bu müsabakalarda 5 gol ve 7 asist yaptı.

07:1222 Temmuz 2024

FENERBAHÇE, MANCHESTER CİTY’NİN YILDIZININ PEŞİNDE

Fenerbahçe, yeni sezon için çalışmalarına devam ediyor. Teknik patron Jose Mourinho’nun talimatı ile ilerleyen sarı-lacivertliler, nokta atışı transferler için planlamalarını sürdürüyor.

Son olarak En-Nesyri ile anlaşma sağlayan Fenerbahçe, şimdi de Manchester City’den Mateo Kovacic’in peşine düştü.

Transfer News’in haberine göre; Jose Mourinho, Manchester City’nin orta saha oyuncusu Mateo Kovacic’i Fenerbahçe’ye getirmek istiyor.

SEZON PERFORMANSI

30 yaşındaki orta saha, geride kalan sezonda Manchester City formasını 46 kez terletti. Mateo Kovacic bu müsabakalarda 3 gol atma başarısı gösterdi. Hırvat futbolcu, takım arkadaşlarına 1 asist yaptı.

Mateo Kovacic’in Manchester City ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027’de sona erecek. Hırvat yıldızın güncel piyasa değeri 30 milyon Euro.

07:1022 Temmuz 2024

TRABZONSPOR’DAN WEGHORST BOMBASI

Trabzonspor, forvet için Paul Onuachu’nun adını ilk sırada tutarken, gerek kulübünün fazla para istemesi gerekse oyuncuyla anlaşamaması can sıktı. Üstelik Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın da Onuachu’nun yerine Beşiktaş’ın eski futbolcusu Wout Weghorst’u istediği ortaya çıktı.

Hollandalı forvetin kendi oyun planına daha uygun olduğunu dile getiren Avcı’nın, “Geçen sezon Onuachu’dan yeterince yararlanamadık. Önce Nijerya Milli Takımı ile birlikte Afrika Kupası’na gitti, sonra sakatlık yaşadı. Aynı sorunlarla bir daha karşılaşmak istemiyorum. Bu nedenle Weghorst bize daha uygun bir isim. Onun transferini sonlandırırsak, bizim adımıza önemli bir gelişme olur” dediği ileri sürüldü.

Weghorst’un bonservisi İngiliz ekibi Burnley’de elinde bulunuyor.

Canlı Anlatım Özeti

  • CENGİZ ÜNDER’E SÜRPRİZ TALİP
  • G.SARAY’DA GENÇ FUTBOLCUYLA YOLLAR AYRILIYOR
  • GÖZTEPE’YE F.BAHÇE’DEN 2 TRANSFER
  • MARCO ASENSİO’DAN BEŞİKTAŞ’A MÜJDE
  • FENERBAHÇE, MANCHESTER CİTY’NİN YILDIZININ PEŞİNDE
  • TRABZONSPOR’DAN WEGHORST BOMBASI
Author: Seher Alp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir