“Kelepir Fiyat!” Usta Analist Biriktirmek için 3 Altcoin Belirledi

Kripto para piyasası bir tıkanma durumu yaşıyor. Lider kripto Bitcoin ABD TÜFE sonrası 67 bin doların üzerine çıksa da daha ileri gidemedi. İstisnalar hariç çoğu altcoin de benzer bir kaderi paylaşıyor. Bu belirsiz ortamda geniş takipçi kitlesinde sahip bir kripto analisti son piyasa tahminlerini paylaştı. Analist, bazı tokenler için fırsatlar görüyor.

Altcoin Sherpa: RNDR için 10 dolar kelepir bir fiyat!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, yapay zeka anlatısı son zamanlarda bazı tokenler için itici güç oldu. Bunlardan birisi de Grafik İşlem Birimleriyle (GPU’lar) ilgili bir altcoin projesi olan Render’dı (RNDR). Altcoin Sherpa takma isimli analist Altcoin Sherpa, RNDR’nin muhtemelen destek olarak düşük bir aralıkta kalacağını söylüyor. Bununla birlikte analist, önümüzdeki aylarda daha yüksek fiyatlar bekliyor. Analist, RNDR için şu açıklamayı yapıyor:

RNDR: Bu bölgenin tutunmasını bekliyorum. 10 dolar kelepir bir fiyat. Önümüzdeki aylarda çok daha yüksek fiyatlar bekliyorum. Yine bu işin içindeyim.

Kaynak: Altcoin Sherpa

Grafiğine göre analist 10 dolar civarındaki seviyenin, üst sınırı 12,72 dolar olan bir işlem aralığının dibi olduğunu öne sürüyor. Bu arada Render, yazı sırasında 10,07 dolardan işlem görüyordu. Token son bir ayda %27’den fazla artış kaydetti.

ETH satın alma zamanı geldi mi?

Analist ayrıca Ethereum’un (ETH) fiyat hareketlerini de izliyor. Lider altcoin’in şu anda azalan yatırımcı duyarlılığının ortasında kilit bir seviyede dirençle karşı karşıya olduğu konusunda uyarıyor. Bu doğrultuda analist, şu değerlendirmesini paylaşıyor:

ETH: Grafik açısından, satın almak için pek bir neden göremiyorum. Destek/direnç seviyesi direnci, 200 günlük üssel hareketli ortalama direnci vs. Ayrıca, duyarlılık çok kötü ve piyasanın geri kalanı oldukça iyi performans gösterirken ETH sahipleri acı içinde oturuyor. Kendimi bu gruba dahil ediyorum, bu da muhtemelen satın alma zamanının geldiği anlamına mı geliyor?

Kaynak: Altcoin Sherpa

Bu arada, Ethereum, son 24 saatte %0,62 artışla yazı sırasında 3.115 dolardan işlem görüyor. ETH haftalık grafiğinde ise %6,71 artış gösterdi.

Bunu olabildiğince biriktirmeye çalışmanız gerekiyor!”

Son olarak analist, ETH rakibi Solana’da uzun vadeli yükselişte olduğunu söylüyor. Analist, “SOL: daha yüksek için iyi durumda. Ancak 120-150 dolarlık bu aralıktan bir aradan sonra daha fazla takip görmemiz gerekiyor. Bir aylık kesinti/konsolidasyon bu grafik için sağlıklıydı. Ben hala bunu olabildiğince biriktirmeye çalışmanız gerektiğini düşünüyorum.”

Kaynak: Altcoin Sherpa

Bu arada Solana, son 24 saatte %1,8 artışla yazı sırasında 171,3 dolardan işlem görüyordu. SOL, haftalık grafiğinde ise yaklaşık %18 artış gördü.

Makaledeki görüşler ve tahminler analiste ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx